Γνωρίστε την ελληνική γλώσσα και τον ελληνικό πολιτισμό

Selanik-Peek-At-Greek-1

Ενδιαφέρεστε για την ελληνική γλώσσα και τον ελληνικό πολιτισμό; Σας αρέσουν οι δημιουργικές διακοπές και η επαφή με τα αυθεντικά στοιχεία κάθε πόλης που επισκέπτεστε; Θέλετε να έρθετε σε επαφή με το απαραίτητο καθημερινό λεξιλόγιο πριν επισκεφτείτε τη Θεσσαλονίκη ή να εξασκήσετε τη γλώσσα όσο βρίσκεστε στην Ελλάδα; Επικοινωνήστε μαζί μας!

Είμαστε μια ομάδα εκπαιδευτικών με εξειδίκευση στη μάθηση και τη διδασκαλία της ελληνικής ως δεύτερης/ξένης γλώσσας, πλούσια εμπειρία και μεράκι, που συνδυάζουμε την αγάπη μας για τη γλώσσα με την αγάπη μας για κάθε στοιχείο ιστορίας και πολιτισμού.

Απολαμβάνουμε να διδάσκουμε ελληνικά περπατώντας στα σοκάκια του τόπου μας, γνωρίζοντας την ιστορία του και συνομιλώντας με ντόπιους, καθώς ερχόμαστε σε επαφή με την ελληνική φύση, τέχνη και διασκέδαση.

Selanik-Peek-At-Greek-2

Ανακαλύπτουμε μαζί σας τη γλώσσα που βρίσκεται κρυμμένη στα τραγούδια, τις ταινίες, τα παραμύθια και τις συνταγές μας. Βγαίνουμε από τα όρια της τυπικής τάξης και μαθαίνουμε ελληνικά ενώ ταξιδεύουμε, ενώ περιηγούμαστε στην πόλη κι ενώ κάνουμε έναν ιστορικό περίπατο.

Απευθυνόμαστε σε σπουδαστές και ομογενείς που ενδιαφέρονται να ενισχύσουν την ελληνική γλώσσα και την επαφή τους με τον ελληνικό πολιτισμό και σε οικογένειες ή παρέες που επιθυμούν να περάσουν δημιουργικές διακοπές μαθαίνοντας ελληνικά στη Θεσσαλονίκη, αλλά και σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας.

Σε περίπτωση που θέλετε να έρθετε σε επαφή με καθημερινές λέξεις και εκφράσεις της ελληνικής γλώσσας που θα σας φανούν χρήσιμες κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σας στην Ελλάδα, σας προσφέρουμε διαδικτυακά μαθήματα που θα σας προετοιμάσουν για τη βασική επικοινωνία κατά τη διάρκεια της παραμονής σας!

Για τους πιο τολμηρούς, πραγματοποιούμε εντατικά μαθήματα της ελληνικής γλώσσας και αναλαμβάνουμε την προετοιμασία για τις κρατικές εξετάσεις ελληνομάθειας.

Σας προσκαλούμε σε μια περιήγηση στη γλώσσα και τον πολιτισμό του τόπου μας!

 

Στοιχεία Επικοινωνίας:

Τηλ: +30 6983-932-911

Iστοσελίδα: www.peekatgreek.gr

Ε mail: peekatgreek@gmail.com

Facebook: Peek at Greek

Skype: peekatgreek

Save

Γράψτε μια κριτική

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Name*