Spitaki Cocktail Bar

Spitaki Cocktail Bar Εικόνα 1
Spitaki Cocktail Bar Εικόνα 2
Spitaki Cocktail Bar Εικόνα 3
Spitaki Cocktail Bar Εικόνα 4
Τηλέφωνο
T: 23740 23130
Διεύθυνση
Καλλιθέα, Κασσάνδρα, Χαλκιδική

Το «Spitaki» στην Καλλιθέα Χαλκιδικής είναι ένα από τα καλύτερα κοκτέιλ μπαρ στη Βόρεια Ελλάδα και το 2005 βραβεύτηκε ως ένα από τα 5 καλύτερα εκτός Αθηνών.

Το «Spitaki», που το όνομα του το πήρε γιατί είναι ένα σπίτι χτισμένο επάνω στο ιερό του Άμμωνα Δία, πρωτοάνοιξε τις πόρτες του το 1982. Η θεά είναι μοναδική λόγω της τοποθεσίας του η οποία καθιστά ορατό το δεύτερο πόδι της Χαλκιδικής και στο βάθος το Όρος Άθως.

Τα τελευταία χρόνια φιλοξενεί στο εσωτερικό του ένα εστιατόριο μεσογειακού χαρακτήρα, φτιαγμένο έτσι ώστε να ικανοποιήσει κάθε γευστική παλέτα και να ανταποκριθεί σε όλες τις προσδοκίες. Έτσι, θα βρείτε από θαλασσινά μέχρι επιλεγμένα κρέατα και μια παρουσίαση όπως αρμόζει στο χώρο.

Κρασιά επιλεγμένα από την σομελιέ Σταυρούλα Λιάπη και παλαιωμένα τσίπουρα. Φυσικά δεν μπορούν να λείπουν τα κοκτέιλ της ομάδας από το «Spitaki» και του head bar tender και ιδιοκτήτη Γιάννη Κέδε!

Fb: SpitakiCocktailBar

Trip Advisor: Kouzina_at_Spitaki-Kallithea

Γράψτε μια κριτική

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Name*

Η τοποθεσία δεν έχει δραστηριότητες Βρείτε δραστηριότητες με βάση τον χρόνο, την ενέργεια και τα χρήματά σας στις Δραστηριότητες

Η τοποθεσία δεν έχει άρθρα Διαβάστε άρθρα στην κατηγορία Blog