Το Δέντρο στο Bar

Το Δέντρο στο Bar Εικόνα 1
Το Δέντρο στο Bar Εικόνα 2
Το Δέντρο στο Bar Εικόνα 3
Το Δέντρο στο Bar Εικόνα 4
Το Δέντρο στο Bar Εικόνα 5
Το Δέντρο στο Bar Εικόνα 6
Το Δέντρο στο Bar Εικόνα 7
Το Δέντρο στο Bar Εικόνα 8
Το Δέντρο στο Bar Εικόνα 9
Το Δέντρο στο Bar Εικόνα 10
Το Δέντρο στο Bar Εικόνα 11
Το Δέντρο στο Bar Εικόνα 12
Το Δέντρο στο Bar Εικόνα 13
Το Δέντρο στο Bar Εικόνα 14
Το Δέντρο στο Bar Εικόνα 15
Τηλέφωνο
T: 2310-811885
Διεύθυνση
Λεωφόρος Βασιλέως Γεωργίου 25, Θεσσαλονίκη

Σε ένα παλιό αρχοντικό με αυλή στη λεωφόρο Βασιλέως Γεωργίου, δίπλα στην παραλία και πολύ κοντά στον Λευκό Πύργο, κάθε ώρα της ημέρας, το «Δέντρο στο Μπαρ» αποτελεί ένα χώρο με vintage αισθητική και μια ειδυλλιακή αυλή που παραπέμπουν σε άλλη εποχή.

Από νωρίς το πρωί ο χώρος ενδείκνυται για στιγμές χαλάρωσης, διαθέτοντας περισσότερα από 100 είδη καφέ, 94 είδη τσαγιού και βοτάνων, 18 γεύσεις σοκολάτας και παραδοσιακό ελληνικό καφέ που ψήνεται στη χόβολη.
Το μεσημέρι μπορείτε να επιλέξετε γαστρονομικές απολαύσεις αλλά και μία ποικιλία από γλυκά & snacks ενώ μπορείτε να διασκεδάσετε με την παρέα σας παίζοντας τάβλι και επιτραπέζια τα οποία είναι στη διάθεσή σας όλες τις ώρες της ημέρας.

Το βράδυ, το εντυπωσιακό του bar διαθέτει 92 είδη μπύρας με περίπου 40 ετικέτες σε βαρελίσιες μπύρες, αλλά και μία πλούσια κάβα ποτών.

Τα καλύτερα έρχονται στις πολλές μουσικές βραδιές που διοργανώνει το #dentrostobar παρουσιάζοντας ελληνικά και ξένα συγκροτήματα, έντεχνα και ροκ, καθώς και στα θεματικά parties όπου φιλοξενούνται γνωστοί Djs.

Fb: ToDentroStoBar

Γράψτε μια κριτική

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Name*

Η τοποθεσία δεν έχει δραστηριότητες Βρείτε δραστηριότητες με βάση τον χρόνο, την ενέργεια και τα χρήματά σας στις Δραστηριότητες

Η τοποθεσία δεν έχει άρθρα Διαβάστε άρθρα στην κατηγορία Blog