tre. living with style

tre. living with style Εικόνα 1
tre. living with style Εικόνα 2
tre. living with style Εικόνα 3
tre. living with style Εικόνα 4
tre. living with style Εικόνα 5
tre. living with style Εικόνα 6
tre. living with style Εικόνα 7
tre. living with style Εικόνα 8
tre. living with style Εικόνα 9
tre. living with style Εικόνα 10
tre. living with style Εικόνα 11
tre. living with style Εικόνα 12
tre. living with style Εικόνα 13
Τηλέφωνο
T: 2310-403655
Διεύθυνση
Θεμιστοκλή Σοφούλη 57, Θεσσαλονίκη

Το “tre. living with style” της Σοφούλη, έχει καθιερωθεί για την σύγχρονη δημιουργική του προσωπικότητα η οποία αποτυπώνεται εδώ και 13 χρόνια τόσο στο διαρκώς ανανεωμένο μενού του όσο και στην εξέλιξη του ίδιου του χώρου.

Το μενού που επιμελείται ο σεφ Δημήτρης Παπαδόπουλος, παραμένει ο πυρήνας αυτού του στιλάτου χώρου όπου η δημιουργική κουζίνα συνδυάζεται μοναδικά με ελληνικά στοιχεία προσφέροντας πιάτα που κερδίζουν τις εντυπώσεις.

Η μέρα στο tre. ξεκινάει από νωρίς με πρωινό και καφέ και εξελίσσεται σε γεύμα, δείπνο και ποτό έως αργά το βράδυ. Εδώ υπάρχουν τρεις μοναδικά διακοσμημένοι χώροι που με επίκεντρο πάντα την εξυπηρέτηση και την άνεση του πελάτη, προσφέρονται για ιδιαίτερες στιγμές ολόκληρο τον χρόνο: η διακριτικά απομονωμένη από τον θόρυβο της Σοφούλη αυλή, ο εσωτερικός κήπος – έκπληξη στο ισόγειο με ένα δέντρο κρεμασμένο ανάποδα από το ταβάνι που φτάνει έως το stage bar του ορόφου.

Στον όροφο συμβαίνουν τα καλύτερα. Live saxophone & dj remix κάθε Τρίτη, retro live 80’s-90’s την Κυριακή από νωρίς, βιολί & dj σε soulful live remix ρυθμούς Τετάρτη δύο φορές τον μήνα και φυσικά τα Μπλε Μύρτιλα live κάθε Παρασκευή -το νεανικό band της Θεσσαλονίκης που γνωρίσαμε στον όροφο του tre. πριν τρία χρόνια. Εδώ προετοιμάζονται και τα δύο καθιερωμένα πλέον event Παραμονής Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς με set menu και live stage -φέτος με την Μελίνα Μαβίδου.

Fb: tresofouli57

Instagram: tre_sofouli57

Γράψτε μια κριτική

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Name*

Η τοποθεσία δεν έχει δραστηριότητες Βρείτε δραστηριότητες με βάση τον χρόνο, την ενέργεια και τα χρήματά σας στις Δραστηριότητες

Η τοποθεσία δεν έχει άρθρα Διαβάστε άρθρα στην κατηγορία Blog