4 Εποχές

4 Εποχές Εικόνα 1
4 Εποχές Εικόνα 2
4 Εποχές Εικόνα 3
4 Εποχές Εικόνα 4
4 Εποχές Εικόνα 5
4 Εποχές Εικόνα 6
4 Εποχές Εικόνα 7
Τηλέφωνο
T: 2310 540913
Διεύθυνση
Πάικου 2, Θεσσαλονίκη

To καφενείο που ξεκίνησε πριν 15 χρόνια την επιστροφή της γειτονιάς του ιστορικού Φραγκομαχαλά στη ζωή της Θεσσαλονίκης.

Ένα από τα πιο γνωστά καφενεία –μεζεδοπωλεία της πόλης, αγαπημένο για ντόπιους και μη, Έλληνες και ξένους επισκέπτες, ξεχώρισε από τα πρώτα του βήματα για την αισθητική, το στιλ και την κουζίνα του. Καφές, μεζέδες και άλλα πιάτα, οινοπνεύματα και cocktails και κάθε είδος ποιοτικής μουσικής, που κάθε τόσο είναι live.

Οι 4 Εποχές είναι εκεί από τον πρωινό καφέ μέχρι το επόμενο χάραμα. Στο μικρό χαρακτηριστικό σοκάκι της Πάικου και την ονειρική στοά, βγαλμένη από την ένδοξη αγορά του παρελθόντος, να σε ταξιδεύει σε μια άλλη εποχή. Με προτεραιότητα στην ποιότητα, σε φυσικά υλικά και μικρούς παραγωγούς και με μια σύγχρονη ματιά στις παλιές συνταγές της παραδοσιακής ελληνικής κουζίνας, μαζί με αρώματα ανατολής – και όχι μόνο: πιτούλες, σκορδόψωμα, φάβα, μανιτάρια, φαλάφελ, λαδοτύρι Μυτιλήνης, φέτα, γαλοτύρι, ομελέτες, ντάκοι κι άλλες πλούσιες σαλάτες, αλλά και πολλά και διάφορα κρεατικά. Μαζί τα κρασιά, τα τσίπουρα, τα ούζα και διάφορες παγωμένες ελληνικές μπύρες, τέλεια σπιτική λεμονάδα. Αξίζουν πολύ οι νύχτες βινυλίου της Τρίτης.

Στη Θεσσαλονίκη η έννοια του κλασικού είναι συνυφασμένη με ελάχιστα στέκια. Οι 4 Εποχές είναι ένα από αυτά.

Γράψτε μια κριτική

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Name*

Η τοποθεσία δεν έχει δραστηριότητες Βρείτε δραστηριότητες με βάση τον χρόνο, την ενέργεια και τα χρήματά σας στις Δραστηριότητες

Η τοποθεσία δεν έχει άρθρα Διαβάστε άρθρα στην κατηγορία Blog