7 ΘΑΛΑΣΣΕΣ

7 ΘΑΛΑΣΣΕΣ Εικόνα 1
7 ΘΑΛΑΣΣΕΣ Εικόνα 2
7 ΘΑΛΑΣΣΕΣ Εικόνα 3
7 ΘΑΛΑΣΣΕΣ Εικόνα 4
7 ΘΑΛΑΣΣΕΣ Εικόνα 5
7 ΘΑΛΑΣΣΕΣ Εικόνα 6
7 ΘΑΛΑΣΣΕΣ Εικόνα 7
7 ΘΑΛΑΣΣΕΣ Εικόνα 8
7 ΘΑΛΑΣΣΕΣ Εικόνα 9
7 ΘΑΛΑΣΣΕΣ Εικόνα 10
7 ΘΑΛΑΣΣΕΣ Εικόνα 11
7 ΘΑΛΑΣΣΕΣ Εικόνα 12
7 ΘΑΛΑΣΣΕΣ Εικόνα 13
Τηλέφωνο
T: 2310-233173 F: 2310 233066
Ιστοσελίδα
7 ΘΑΛΑΣΣΕΣ
Διεύθυνση
Καλαποθάκη 8-10, Θεσσαλονίκη

Ένα υπέροχο ταξίδι γευστικών απολαύσεων σε ένα εστιατόριο θαλασσινών που κατέχει επάξια την κορυφαία θέση στην κατηγορία του αφού οι υψηλές γαστρονομικές δημιουργίες, η προσοχή στη λεπτομέρεια και η ανάδειξη των φρεσκάδας των πρώτων υλών με σεβασμό πάντα στη μαγειρική σοφία της Μεσογείου έρχονται να δέσουν με την ξεχωριστή ατμόσφαιρα ενός χώρου που σε μεταφέρει σε ένα ατελείωτο ταξίδι γεύσεων.

Συνδυάζοντας το εκλεπτυσμένο μενού με υπέροχα ορεκτικά και μία ενημερωμένη κάβα, οι 7 Θάλασσες μπορούν να φιλοξενήσουν ταυτόχρονα τόσο προσωπικές όσο και επαγγελματικές συναντήσεις καθώς το εστιατόριο διαθέτει ξεχωριστό ειδικά διαμορφωμένο χώρο με οπτικοακουστικά μέσα που μπορεί να μετατρέψει κάθε είδους συγκέντρωση σε αξέχαστη εμπειρία φιλοξενίας.

Το εστιατόριο προτείνεται από τον Διεθνή Οδηγό Louis Vuitton Cities Guide για το έτος 2011 και από το περιοδικό National Geographic Traveler.

Γράψτε μια κριτική

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Name*

Η τοποθεσία δεν έχει δραστηριότητες Βρείτε δραστηριότητες με βάση τον χρόνο, την ενέργεια και τα χρήματά σας στις Δραστηριότητες

Η τοποθεσία δεν έχει άρθρα Διαβάστε άρθρα στην κατηγορία Blog