Με τις πιο νόστιμες μπριζόλες από όλον τον κόσμο, προσεκτικά επιλεγμένα συνοδευτικά και δεκάδες επιλογές εκλεκτών οίνων, η BRIZOLA υπόσχεται μια μοναδική εμπειρία γεύσης και αισθητικής, στα Δυτικά, στην είσοδο της Θεσσαλονίκης.
Το μενού
Η κουζίνα του Brizola σας υπόσχεται πρωτόγνωρες εμπειρίες γεύσεων, προσφέροντάς σας εκλεκτά, dry aged κρεατικά απ’ όλο τον κόσμο -Black Angus, Galicia Bretagne, Wolowina, Wagyu- σε premium κοπές όπως Picanha, T-bone, Tomahawk Rib Eye, Fillet κ.ά.
Τα προσεκτικά ψημένα στον ξυλόφουρνο κρέατα, πλαισιώνονται από υπέροχα συνοδευτικά πιάτα καθώς και εκλεκτές ετικέτες ελληνικών οίνων από την πλούσια κάβα του Brizola.
Ο χώρος
Στην ψηλοτάβανη αίθουσα του Brizola κυριαρχεί το βιομηχανικό design, ενώ η ατμόσφαιρα αποπνέει κάτι από τον μυστηριακό χαρακτήρα του Μεσαίωνα…Τις εντυπώσεις κερδίζει η επιβλητική, μεγαλόπρεπη ξύλινη πόρτα, ηλικίας 200 έως 400 ετών, καθώς και μία αυτοπροσωπογραφία του Δομήνικου Θεοτοκόπουλου.
Όταν καλοκαιριάζει, η «Brizola» ανεβαίνει στην ανανεωμένη ταράτσα της, ένα πραγματικό έργο τέχνης, με θέα το ηλιοβασίλεμα πίσω από τις βιομηχανικές στέγες της πόλης.
Facebook: brizolathessaloniki
Instagram: brizola_restaurant