Γιαλός

Γιαλός Εικόνα 1
Γιαλός Εικόνα 2
Γιαλός Εικόνα 3
Γιαλός Εικόνα 4
Γιαλός Εικόνα 5
Γιαλός Εικόνα 6
Γιαλός Εικόνα 7
Γιαλός Εικόνα 8
Γιαλός Εικόνα 9
Γιαλός Εικόνα 10
Γιαλός Εικόνα 11
Γιαλός Εικόνα 12
Γιαλός Εικόνα 13
Γιαλός Εικόνα 14
Τηλέφωνο
T: 2310-442121
Ιστοσελίδα
Γιαλός
Διεύθυνση
ΜΙΚΡΟ ΕΜΒΟΛΟ - ΝΙΚ. ΠΛΑΣΤΗΡΑ - ΝΑΟΚΘ

Το εστιατόριο «Γιαλός» για τους λάτρεις θαλασσινών και ψαριών, είναι το αποτέλεσμα των προσπαθειών, της εργατικότητας και της εμπειρίας του Μπάμπη και του Αλέξη. Οι δύο φίλοι και συνέταιροι δραστηριοποιούνται στο χώρο της εστίασης από το 1990 με αποκορύφωμα των προσπαθειών τους τη δημιουργία του «Γιαλού» το 2004. Από τότε υποδέχονται το κοινό της Θεσσαλονίκης και των επισκεπτών της με μεράκι, συνέπεια και σεβασμό, σε μια υπέροχη τοποθεσία δίπλα στη θάλασσα. Οι επισκέπτες του εστιατορίου θα γευθούν την αυθεντική, παραδοσιακή ελληνική κουζίνα, θα απολαύσουν την ευγενική και φιλόξενη εξυπηρέτηση και θα χαλαρώσουν με την απρόσκοπτη θέα στα νερά του Θερμαϊκού.

Μεγάλη ποικιλία από Φρέσκα Ψάρια Ημέρας, εκλεκτά πιάτα και νόστιμους μεζέδες συνοδεύουν υπέροχα, αποστάγματα όπως το τσιπουράκι ή το ουζάκι. Φυσικά υπάρχει και η επιλογή από ετικέτες κρασιών, από όλη την Ελλάδα. Ο στόχος των δύο φίλων και του προσωπικού του «Γιαλού» ένας και μοναδικός: οι λάτρεις των θαλασσινών να χαλαρώσουν απολαμβάνοντας υπέροχες και αυθεντικές γεύσεις.

Fb: gialosfishrestaurant

Instagram: gialos_fishrestaurant

Γράψτε μια κριτική

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Name*

Η τοποθεσία δεν έχει δραστηριότητες Βρείτε δραστηριότητες με βάση τον χρόνο, την ενέργεια και τα χρήματά σας στις Δραστηριότητες

Η τοποθεσία δεν έχει άρθρα Διαβάστε άρθρα στην κατηγορία Blog