Το Ίγγλις

Το Ίγγλις Εικόνα 1
Το Ίγγλις Εικόνα 2
Το Ίγγλις Εικόνα 3
Το Ίγγλις Εικόνα 4
Τηλέφωνο
T: 2313011967
Διεύθυνση
Ηροδότου 32, Άνω Πόλη, Θεσσαλονίκη

Ίσως η πιο παλιά ταβέρνα της πόλης που γεννήθηκε στα 1914, περιλαμβάνεται σε όλους τους μεγάλους διεθνείς τουριστικούς οδηγούς, όπως το Lonely Planet, με εξαιρετικές βαθμολογίες από όσους δοκίμασαν το φαγητό της.

Βρίσκεται σε μια από τις πιο όμορφες γειτονιές της Άνω Πόλης, λίγο πιο πάνω από τον ναό του Αγίου Νικολάου του Ορφανού, προσβάσιμη με τα πόδια από το κέντρο.

Σπουδαίο ελληνικό φαγητό με εξειδίκευση-σπεσιαλιτέ στις γάστρες και τις λαδόκολλες, αφού οι μάγειρες της εξερευνούν και τελειοποιούν παραδοσιακούς τρόπους μαγειρέματος. Η σύγχρονη εκδοχή των πιο παλιών συνταγών πατάει πάντα πάνω σε αγνά προϊόντα ελληνικής παραγωγής, αγνά κρέατα, λαχανικά εποχής και αρωματικά βοτάνια από τις γλάστρες τους.

Η μεγαλύτερη επιρροή στην παραδοσιακή ελληνική μαγειρική ήταν αναμφίβολα η Ανατολή. Ιδέες, μπαχαρικά, υλικά, ανακατεύονται στις κατσαρόλες της κουζίνας μας, προσφέροντας ένα αποτέλεσμα που δημιουργεί τον μύθο της. Εδώ στην αποθέωση του.

Τη σπουδαία κουζίνα την απολαμβάνεις σε ένα μοναδικό περιβάλλον ενός παλιού καφενείου σε μια γειτονιά που μοιάζει σκηνικό βγαλμένο από άλλη εποχή.

Γράψτε μια κριτική

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Name*

Η τοποθεσία δεν έχει δραστηριότητες Βρείτε δραστηριότητες με βάση τον χρόνο, την ενέργεια και τα χρήματά σας στις Δραστηριότητες

Η τοποθεσία δεν έχει άρθρα Διαβάστε άρθρα στην κατηγορία Blog