Χάλαρο

Χάλαρο Εικόνα 1
Χάλαρο Εικόνα 2
Χάλαρο Εικόνα 3
Χάλαρο Εικόνα 4
Χάλαρο Εικόνα 5
Χάλαρο Εικόνα 6
Χάλαρο Εικόνα 7
Χάλαρο Εικόνα 8
Χάλαρο Εικόνα 9
Χάλαρο Εικόνα 10
Χάλαρο Εικόνα 11
Χάλαρο Εικόνα 12
Χάλαρο Εικόνα 13
Χάλαρο Εικόνα 14
Χάλαρο Εικόνα 15
Χάλαρο Εικόνα 16
Χάλαρο Εικόνα 17
Χάλαρο Εικόνα 18
Χάλαρο Εικόνα 19
Χάλαρο Εικόνα 20
Τηλέφωνο
T1: 2310 423269 T2: 2310 423284
Ιστοσελίδα
Χάλαρο
Διεύθυνση
Θεμιστοκλή Σοφούλη 71 & Θεμιστοκλή Σοφούλη 75, Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη

Αέρας ανανέωσης σε ένα από τα ιστορικότερα εστιατόρια της Θεσσαλονίκης!

Το Χάλαρο μετρά 27 χρόνια ζωής στην περιοχή της Καλαμαριάς και αποτελεί ένα από τα πιο ιστορικά γευστικά στέκια στη Θεσσαλονίκη. Όλα αυτά τα χρόνια, έχοντας ταυτίσει το όνομά του με τις εξαιρετικές, γευστικές προτάσεις του, συγκαταλέγεται στις κλασικές αξίες της πόλης, τόσο για τους ντόπιους, όσο και για τους επισκέπτες της.

Εδώ και λίγο καιρό, το Χάλαρο αποφάσισε να αλλάξει ριζικά την εικόνα του, κρατώντας σταθερές την εμμονή στην ποιότητα και την “value for money” φιλοσοφία του.

Εκλεπτυσμένο περιβάλλον με μια πιο σύγχρονη αισθητική και διακοσμητική ματιά, ενώ συνεχίζει να αποπνέει την οικειότητα και τη θαλπωρή για τις οποίες φημίζεται από την πρώτη μέρα λειτουργίας του.

Οι πρωτότυπες και ευφάνταστες συνταγές με βάση το κοτόπουλο –για τις οποίες άλλωστε έχει καθιερωθεί στη συνείδηση του κοινού– ενισχύονται με δημοφιλείς και εκλεκτές κοπές κρεάτων, δημιουργώντας ένα ολοκληρωμένο μενού που εντυπωσιάζει. Συμπληρωματικές προτάσεις τα πιάτα ημέρας που καλύπτουν μια μεγάλη γκάμα επιλογών.

Η γευστική εμπειρία στο Χάλαρο συμπληρώνεται από το έξοχο σέρβις, κάνοντας ακόμη και τους πιο απαιτητικούς να το εμπιστεύονται χωρίς δεύτερη σκέψη για το γεύμα, το δείπνο ή την επαγγελματική τους εκδήλωση.

Κατά τη διάρκεια του καλοκαιρού, το ανοιχτό μπαλκόνι του αποτελεί σημείο αναφοράς, λόγω της εκπληκτικής θέας του στο Θερμαϊκό και τη Θεσσαλονίκη!

Fb: Χάλαρο

Γράψτε μια κριτική

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Name*

Η τοποθεσία δεν έχει δραστηριότητες Βρείτε δραστηριότητες με βάση τον χρόνο, την ενέργεια και τα χρήματά σας στις Δραστηριότητες

Η τοποθεσία δεν έχει άρθρα Διαβάστε άρθρα στην κατηγορία Blog