Ζύθος στο Ντορέ

Ζύθος στο Ντορέ Εικόνα 1
Ζύθος στο Ντορέ Εικόνα 2
Ζύθος στο Ντορέ Εικόνα 3
Ζύθος στο Ντορέ Εικόνα 4
Ζύθος στο Ντορέ Εικόνα 5
Ζύθος στο Ντορέ Εικόνα 6
Τηλέφωνο
T: 2310-279010
Ιστοσελίδα
Ζύθος στο Ντορέ
Διεύθυνση
Στρατηγού Τσιρογιάννη 7, Λευκός Πύργος, Θεσσαλονίκη

Ο Ζύθος ξεκίνησε τη λειτουργία του το 1990 στα Λαδάδικα, με μια όπως αποδείχθηκε πετυχημένη συνταγή: προσεκτική επιλογή των υλικών, σύνδεση της σύγχρονης κουζίνας με παραδοσιακές συνταγές και όλα αυτά σε έναν χώρο που σε ταξίδευε στις αρχές του 20ου αιώνα.

Λίγα χρόνια μετά η επιτυχία επαναλήφθηκε, στο χώρο του ιστορικού καφέ Ντορέ, ο Ζύθος αντικρίζει το Λευκό Πύργο.

Στον κατάλογό του, ακόμη από το 1990, μπορεί να κανείς να βρει τους Ψευδοκεφτέδες Σαντορίνης, τα αρνίσια Κεμπάπ, το Ιτς Πιλάφ αλλά και το Gateaux σοκολάτας και το Παγωτο Ντουντουρμά.

Μα και κάθε εποχή βρίσκει στον Ζύθο την κατάλληλη γευστική συντροφιά, καλοκαιρινές συνταγές μαγειρεμένες με μπύρα, σαρακοστιανό μενού, εορταστικά πιάτα για τα Χριστούγεννα και την πρωτοχρονιά.

Παραδοσιακά ο ΖΥΘΟΣ δείχνει την τάση στην σύγχρονη ελληνική εστίαση. Δεν θα μπορούσε να μην παρουσιάσει, στον κατάλογο του, όλες τις Ελληνικές μικροζυθοποιίες που ανθίζουν τα τελευταία χρόνια. Φρέσκες, απαστερίωτες, από την Ρόδο και την Κέρκυρα μέχρι τις Σέρρες, την Καλαμάτα και την Θεσσαλονίκη με όλη την παλέτα της μπύρας: Ale, Pilsner, Stout και Weiss, με 10 από αυτές να προσφέρονται από το βαρέλι σε παγωμένο ποτήρι.

Μαζί με τις μπύρες, στον κατάλογο των ποτών, θα βρείτε πολλές επιλογές για Ούζο και Τσίπουρο αλλά και μια ιδιαίτερη συλλογή Ελληνικών κρασιών.

Στα Λαδάδικα (Κατούνη 5, τηλ. 2310540284) και στον Λευκό Πύργο (Τσιρογιάννη 7, τηλ. 2310279010) από τις 10 πμ μέχρι και τις 2 πμ Ζύθος σας περιμένει.

Δεκτές όλες οι πιστωτικές κάρτες.

www.facebook.com/Zithos.Restaurants

www.facebook.com/Zithos.Ladadika

www.instagram.com/zithos

Γράψτε μια κριτική

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Name*

Η τοποθεσία δεν έχει δραστηριότητες Βρείτε δραστηριότητες με βάση τον χρόνο, την ενέργεια και τα χρήματά σας στις Δραστηριότητες

Η τοποθεσία δεν έχει άρθρα Διαβάστε άρθρα στην κατηγορία Blog