Η Didem στη Θεσσαλονίκη!

Didem

Η κορυφαία Οριεντάλ χορεύτρια από την Τουρκία, η Didem Kinali, επισκέφθηκε για πρώτη φορά τη Θεσσαλονίκη, με αφορμή τη συμμετοχή της στο 5ο Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Ανατολίτικης Κουλτούρας & Τέχνης.

Η Didem δήλωσε ενθουσιασμένη τόσο από τη Θεσσαλονίκη όσο και από τη φιλοξενία που της επεφύλαξαν οι διοργανωτές του Φεστιβάλ. Απλή και προσιτή, παρά το γεγονός ότι είναι εξαιρετικά διάσημη στο χώρο της, άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις όχι μόνο με τις εντυπωσιακές χορευτικές της ικανότητες αλλά και με την ευγένεια με την οποία δε χάλασε χατίρι σε καμία από τις φαν της οι οποίες θέλησαν να τη γνωρίσουν και να φωτογραφηθούν μαζί της.

“Παρ’όλο που επισκέπτομαι για πρώτη φορά τη Θεσσαλονίκη, δε νιώθω ξένη! Η μητέρα μου είναι Θεσσαλονικιά! Νιώθω πολύ όμορφα που βρίσκομαι εδώ!” δήλωσε λίγο μετά την εμφάνισή της, ενώ σε ερώτηση σχετικά με τις έννοιες “Γυναίκα” και “Χορός” δήλωσε: “Για’μένα δεν υπάρχουν όμορφες και άσχημες γυναίκες. Τις βλέπω όλες όμορφες! Ο χορός είναι ένα υπέροχο μέσο έκφρασης που με κάνει να νιώθω ευτυχισμένη!”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Name*