Πάντα το ταξίδι είναι που μετράει…

Το ξέρω, ο νους σας πάει στις διακοπές που κιόλας νοσταλγείτε, αλλά εγώ μιλάω για άλλα ταξίδια. Αυτά που γίνονται εντός μας με μια οποιαδήποτε αφορμή -στην περίπτωσή μας δημιουργική- και, χωρίς να το περιμένουμε, μας μεταμορφώνουν σε εξερευνητές, εφευρέτες, καλλιτέχνες, επίμονους πειραματιστές και κυρίως παιδιά ακούραστα κι ενθουσιώδη.

koumpi-el-yapimi-handmade

Όλος αυτός ο πρόλογος έχει σχέση με τη νέα ιδέα-ελπίδα-προσδοκία που γεννήθηκε μέσα στο καλοκαίρι στο Κουμπί:
Τα ανοιχτά εργαστήρια που ξεκινάνε ήδη από αρχές Σεπτεμβρίου, σε εβδομαδιαία βάση, πέντε στον αριθμό και φιλοδοξούν να γίνουν για κάποιους από σας μια αγαπημένη συνήθεια και ένα μικρό ταξίδι απόδρασης μέσα στην καθημερινότητά σας.
Τι εννοούμε «ανοιχτά»; χωρίς πολύ συγκεκριμένη χρονική διάρκεια (σας περιμένουμε όποτε και για όσο σας βολεύει από τη 1 το μεσημέρι έως τις 5 το απόγευμα), χωρίς κάποιον να σας κατευθύνει και να σας περιορίζει (εννοείται πως καθοδήγηση σε σχέση με το υλικό και τις τεχνικές θα μπορεί να υπάρχει στο βαθμό που επιθυμείτε), με στόχο τον πειραματισμό και τον αυτοσχεδιασμό κι όχι κάποιο δοσμένο απαραίτητα αποτέλεσμα (θα υπάρχουν ιδέες για να εμπνευστείτε αλλά θα χαρούμε πάρα πολύ και αν απλώς τις αγνοήσετε!). Τα υλικά είναι τα εξής 5: Ξύλο μπάλσα, αυτοξηραινόμενος πηλός, χαρτί για κολλάζ και scrapbooking, μικροί αργαλειοί και νήματα-υφάσματα για υφαντική, μαλλί φελτ για needle felting. Περισσότερες πληροφορίες θα χαρούμε να σας δώσουμε από κοντά ή τηλεφωνικά και σε μερικές μέρες θα μπορείτε να τις δείτε και στη σελίδα μας στο facebook.. Σας περιμένουμε να δοκιμάσετε και να μας πείτε τις εντυπώσεις σας.
Όλες τις υπόλοιπες δράσεις μας θα τις δείτε αναλυτικά στο πρόγραμμα του Σεπτεμβρίου και μπορεί το ελληνικό καλοκαίρι να το αγαπάμε αλλά και ο γλυκός, πρώτος μήνας του Φθινοπώρου έχει τους οπαδούς του και το αεράκι του είναι πάντα έτοιμο να μας σπρώξει απαλά κι ενθαρρυντικά στην πλάτη για να πάμε ένα βήμα πιο μπροστά στο ταξίδι της κάθε μέρας.

Κουμπί coffee & crafts

Το «Κουμπί coffee & crafts» είναι ένα πρωτότυπος, μοναδικός στο είδος του χώρος στη Θεσσαλονίκη -αλλά και στην Ελλάδα- που φτιάχτηκε για να συνδυάσει τη χαλαρή απόλαυση του καφέ με τη χαρά της δημιουργίας […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Name*