Πόσα πράγματα μέσα στον πιο μικρό μήνα!

Μετρώντας το χρόνο μέσα από εικόνες

Παρότι «κουτσός» ο Φεβρουάριος, χώρεσε μέσα φέτος ένα σωρό πράγματα: Βαλεντίνους, Πέμπτες τσικνισμένες και Δευτέρες καθαρές.
Κι από τα φωτάκια και τα γκυ περάσαμε πριν το καταλάβουμε στις μάσκες και στους χαρταετούς. Ακόμα λίγο και θα κόβαμε βασιλόπιτα ντυμένοι καρναβάλια!
Τι ωραία που είναι να σηματοδοτούνται οι μέρες και οι εποχές με σύμβολα που μπορούν να εξελιχθούν σε εικόνες που θα τις ζωγραφίσουμε, θα τις κεντήσουμε, θα τις κατασκευάσουμε, θα τις «καλλιγραφήσουμε».

Και τι ωραία που ο χρόνος που περνάει, ο καιρός που αλλάζει, μας τροφοδοτεί συνέχεια με ιδέες για νέες δημιουργικές περιπέτειες.
Ας βγούμε έξω αυτό το Φεβρουάριο να μυρίσουμε το κρύο, να νιώσουμε τη μέρα που από του Αγίου Σπυρίδωνα ήδη μεγαλώνει «σπυρί-σπυρί» κι ας το ανακαλύπτουμε αργά. Και μετά από μια όμορφη βόλτα ας βρεθούμε στο Κουμπί για να φτιάξουμε παρέα όμορφα πράγματα, να πούμε τα νέα μας να μοιραστούμε ιδέες κι εμπειρίες.
Γεμάτο κι αυτό το πρόγραμμα και περιμένουμε τις εντυπώσεις σας! Κι από τον άλλο μήνα σας περιμένουν κι άλλες εκπλήξεις, καινούρια πράγματα, νέες γνωριμίες με ανθρώπους δημιουργικούς και με όρεξη να μοιραστούν τα όμορφα πράγματα που φτιάχνουν.
Προς το παρόν μελετήστε τις προτάσεις μας για αυτό το μήνα και μην αναβάλλετε, ο Φεβρουάριος περνάει ακόμα πιο γρήγορα.

Κουμπί coffee & crafts

Το «Κουμπί coffee & crafts» είναι ένα πρωτότυπος, μοναδικός στο είδος του χώρος στη Θεσσαλονίκη -αλλά και στην Ελλάδα- που φτιάχτηκε για να συνδυάσει τη χαλαρή απόλαυση του καφέ με τη χαρά της δημιουργίας […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Name*