Προεόρτια και προετοιμασίες για τα τρίτα μας γενέθλια!

Μας αρέσουν οι γιορτές και οι αφορμές για γιορτή και τα τρίτα γενέθλια του Κουμπιού, που όσο περνάει ο καιρός βρίσκει όλο και περισσότερους ένθερμους φίλους, είναι σίγουρα μια πολύ καλή αφορμή.

Δεν μας αρκεί όμως μια τούρτα, θέλουμε να το γιορτάσουμε πραγματικά όλοι μαζί και σχεδιάζουμε πολλά, διάφορα και ελπίζουμε αρκετά δελεαστικά για όλο το μήνα. Μέρος της γιορτής σκεφτήκαμε πως θα ήταν ωραίο να είναι μια δημιουργική πρό(σ)κληση σε όποιον θελήσει να τη δεχτεί που τα αποτελέσματά της θα μπορούμε να τα χαρούμε όλοι. Έτσι καταλήξαμε σε ένα διαγωνισμό, τις λεπτομέριες του οποίου μπορείτε να τις δείτε εδώ. Ελπίζω η ιδέα να σας αρέσει και να αποφασίσετε να συμμετέχετε κι εσείς.

Εκτός από το διαγωνισμό, μια ακόμα ωραία έκπληξη σάς επιφυλάσσουμε για το τέλος του Σεπτεμβρίου και λίγο πριν ο φθινοπωρινός καιρός μας κλείσει σιγά-σιγά μέσα.

Σε συνεργασία με την craft gallery διοργανώνουμε την Παρασκευή 29 και το Σάββατο 30/9 από τις 12 έως τις 9μμ το «Κουμπί handmade market» στον εξωτερικό χώρο του Κουμπιού. Όσοι παρευρεθείτε θα μπορέσετε να πιείτε το καφεδάκι σας θαυμάζοντας και επιλέγοντας παράλληλα δημιουργίες από πάνω από 15 χειροτέχνες.

Κι έτσι γλυκά κλείνει ο Σεπτέμβρης για να αρχίσουν οι χοροί για τα 3 χρόνια Κουμπί!!

Κουμπί coffee & crafts

Το «Κουμπί coffee & crafts» είναι ένα πρωτότυπος, μοναδικός στο είδος του χώρος στη Θεσσαλονίκη -αλλά και στην Ελλάδα- που φτιάχτηκε για να συνδυάσει τη χαλαρή απόλαυση του καφέ με τη χαρά της δημιουργίας […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Name*