Χειμερινές εκπτώσεις από 9 Ιανουαρίου έως 28 Φεβρουαρίου 2017

Τη Δευτέρα, 9 Ιανουαρίου θα αρχίσουν οι χειμερινές εκπτώσεις για το έτος 2017  οι οποίες θα διαρκέσουν μέχρι την Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2017.

Όπως κάθε χρόνο η περίοδος αυτή αναμένεται να προσελκύσει πλήθος καταναλωτών και να αυξήσει την κυκλοφορία στους δρόμους της πόλης. Την ίδια στιγμή αποτελεί μια καλή ευκαιρία για τους επισκέπτες να γνωρίσουν την αγορά της Θεσσαλονίκης και να εξυπηρετηθούν από τα πολλά καταστήματα.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης με ανακοίνωση του ενημερώνει τους καταστηματάρχες για όσα προβλέπονται για την περίοδο των εκπτώσεων σύμφωνα με το νόμο.

Κατά τη διενέργεια των εκπτώσεων, εκτός από την αναγραφή της παλαιάς και της νέας μειωμένης τιμής των αγαθών και υπηρεσιών που πωλούνται με έκπτωση, επιτρέπεται και η αναγραφή και εμπορική επικοινωνία ποσοστού έκπτωσης.

Εφόσον οι καταστηματάρχες παρέχουν μειωμένη τιμή σε περισσότερα από το 60% του συνόλου των πωλούμενων ειδών είναι υποχρεωμένοι να το αναγράφουν στην βιτρίνα του καταστήματος και σε οποιαδήποτε άλλη εμπορική επικοινωνία.